hits

Du må lyve mer for kjæresten din

 • 21.04.2018 kl. 10:35

Hvordan ville du reagert om kjæresten din sa du var hans nummer fem? Astrid og Anne Vic mener folk bør ty til hvite løgner og ikke si at du elsker Liverpool mer enn kjæresten. Det er da for faen helt unødvendig!!

Han likte ikke at jeg var rocka, så han prøvde å gjøre meg til en frognerf;tte!

 • 13.04.2018 kl. 15:50

Pistolklubben tar opp det å forandre hverandre i forhold i ukens episode. Anne Victoria opplevde at en streber av en date ikke likte at hun gikk med bustete hår og hullete jeans, og helst ville at hun skulle endre personlighet til å bli en pen og pyntelig frognerberte. En kompis prøvde å manipulere Astrid til å bli forelsket i seg, en taktikk som pent sagt gikk rett åt skogen. Og er det egentlig sånn at damer alltid vil forandre på kjærestene sine? Jentene tar en titt.

Bør jentene ta regninga på date?

 • 06.04.2018 kl. 10:47

Anne Vic datet en mannlig golddigger som aldri betalte for noen ting selv. Astrid måtte punge ut for pizza etter en hel dag med sjauing i datens garasje. Men de har også møtt menn som føler på tapt manndom om jentene tar regninga. Så, hvem skal egentlig betale da??

Elsk bypåsken i stedet for å like iscenesatte påskebilder fra fjellet

 • 25.03.2018 kl. 14:31

Anne Vic elsker bypåsken, men har dårlig samvittighet for at hun ikke sprekfis i skiløypa lenger.
I stedet sniffer hun solkrem i byen og tar desperate påskebilder i superundertøy med utepilsen. Astrid har aldri vært på påskefjellet, tar heller på grilldressen og slapper av.
La oss heller hylle bypåsken, mener hun.

De Kollendrita folka ødelegger for alle andre

 • 16.03.2018 kl. 13:49

Astrid hater drita folk og bråket i "kollen" bare bekreftet hennes teori om at nordmenn er noen primitive dyr uten takt og tone. Anne Vic syntes Astrid er døll og skjønner godt at folk drikker og trenger å avreagere, men syntes de burde drikke med stil i stedet. De stakkars foreldrene som skal være supermennesker, de overarbeidede studentene, de kjipe reglene for utepils ? Trenger vi alkohol, mye alkohol for å takle presset?

Slik sjekker du opp jentene i Pistolklubben

 • 09.03.2018 kl. 06:00

Jentene gir folk på sjekker?n gode råd om hva de bør gjøre og hva de bør styre unna på kjøttmarkedet. Anne Vic ble beskyldt for å være prostituert. Fyren som sjekka opp Astrid insisterte på å ringe henne opp på stedet for å sjekke at nummeret var riktig. Men jentene har også solskinnshistorier og deler villig av tidligere erfaringer.

Hvorfor onanerer du på bussholdeplassen?

 • 02.03.2018 kl. 06:00

Onani, sexsnakk, manglende is-penger og trusler. Astrid gråt av redsel, da en ekkel full fyr truet henne i en tom togkupé. Anne Vic ble ufrivillig onanioffer for en fyr sine sjuke fantasier på bussholdeplassen. Hvorfor kan ikke folk oppføre seg i kollektivtrafikken?

Hvorfor skjeller du ut servitøren fordi din kresne drittunge ikke finner noe hun liker på menyen?

 • 23.02.2018 kl. 11:26

Anne Vic og Astrid er rystet langt inn i sjela over måten folk behandler hyggelige servitører, bussjåfører og butikkpersonale på. Anne Vic freser over en ødelagt søndag hvor en stakkars servitør ble skjelt ut, fordi de bortskjemte drittungene i restauranten ikke vil ha noe av maten på menyen. Astrid fikk huden full som 19-åring, fordi den tjukke dama ikke fikk potetgullrabatten sin. Anne Vic ble skjelt ut, fordi en kunde krevde å få byttet undertøyet sitt.
Girlsa i Pistolklubben har elefanthukommelse og husker hver kvise i trynet til både kjeftesmeller og drittunger. Oslo er liten, så vi møtes garantert igjen, og da er DU som får gjennomgå.

Hvorfor må alt på jenter være så fake?

 • 16.02.2018 kl. 14:42

Puppedebatten går. I samme slengen nevner vi rumper, vipper og negler. Astrid og Anne Vic skjønner ikke hvorfor alt må kjøpes. Anne Vic hyller de flate puppene sine, Smith og Smule og skjønner ikke hvorfor folk ikke bare kan være fornøyde. Det er jo kjempepraktisk med små pupper. I samme slengen kritiserer hun Astrid for å bruke selvbruning, noe Astrid ikke går med på. Sommer hele året er tingen, mener hun. Og hva mener gutta om jenter som kjøper seg et nytt utseende da?

Nei, du kan ikke gå på do eller skifte tampong foran typen

 • 09.02.2018 kl. 11:17

Anne Vic er oppgitt over folk som på død og liv skal være åpne om alt i forholdet.
Skifting av tampong, klipping av tånegler og dobesøk mens typen er på badet er trusler mot forholdet på sikt, mener hun.
Er det rart forhold går til helvete når man skal vrenge sjela til enhver tid?
Bakkerud, mannlig alibi og gjest, syntes Anne Vic er prippen og mener menn tåler å høre at man er lei seg fordi man blødde gjennom på jobb.
Astrid er forvirret og vet ikke helt hva hun syntes om dette. Hva mener du?

Astrid er den sexy trombonejenta og alle korpsgutters våte drøm

 • 02.02.2018 kl. 10:27

Astrid elsker trombonen sin over alt på jord og elsker å spille i korps.
Hun griner når hun ser marsjer på TV og hater alle som hater korps.
Anne Vic løper alltid alene i skauen og ble kalt rar på skolen, fordi hun hater lagidrett. Alle på laget er dumme, og skal man ha noe gjort må man gjørra det sjæl, mener hun.
Hvorfor er noen hobbyer regnet som nerdete? Astrid er den sexy trombonejenta, og Anne Vic er i superform etter et helt liv med løping. Så fuck you!

Du trenger ikke lyve for å få deg noe

 • 26.01.2018 kl. 08:46

Astrid og Anne Vic skjønner ikke hvorfor menn tror de må komme med tomme løfter om forhold og stakittgjerde for å få seg noe.
Jenter liker sex de også, mener de. Anne Vic er fan av ærlighet. Astrid mener verden hadde blitt et bedre sted om folk sluttet å si ting de ikke mener.
Hvis dere gutter tror at liggesjansene er umulig uten løgner om felles fremtid, så ønsker Pistolklubben velkommen til 2018.

Slik overlever du januarmåned på treningssenteret

 • 19.01.2018 kl. 06:00

Julebrusbølgen er et faktum. Det kryr av folk som skal bli kvitt flesk og svor.
Astrid får hetta ved tanken på fotvorteviruset som hoper seg opp i garderoben og hisser seg opp over folks manglende gymetikette.
Anne Vic derimot, kan ikke fatte at folk nedlater seg til å dusje med badesko. Det er usexy og beviser bare at du aldri har vært på trening før i hele ditt liv.
Jentene stavrer seg frem i folkemengden og gir gode råd i øst og vest til hvordan man overlever januar måned uten å få nervesammenbrudd.

Nyttårsforsetter: Jeg skal ligge mer i 2018

 • 12.01.2018 kl. 06:00

Anne Vic har en rekke nyttårsforsetter og deler gjerne venninnenes sexy løfter for 2018 i samme slengen. Astrid syntes det hele er teit og hisser seg opp over folks manglende selvdisiplin. Hvorfor begynne 1.januar når du kan begynne med en gang?

Jeg gruer meg til jul!

 • 22.12.2017 kl. 06:00

Noen gleder seg, men mange ser også frem til skuffelser, omgjorte barnerom, dårlig samvittighet og ingen mulighet til å leve eget liv i 4 dager. Det er snart jul, og både Anne Vic og Astrid ser på fluktmuligheter.

Venninner i forhold er dumme fjols!

 • 15.12.2017 kl. 06:00

AnneVic er arg.

- Ikke kjøp samme jakke som meg, din ufreshe jente

 • 08.12.2017 kl. 06:00

Astrid er opprørt over at alle jentene i Oslo har kjøpt favorittjakka hennes. I tillegg styler de den dårlig!! Det er respektløst ovenfor jakka, freser hun. Anne Vic syntes Astrid er teit som bruker energi på dette og mener Astrid har et syklig forhold til jakka. Har man rett til å bli sur når andre kjøper like klær som en selv

Julebord: - Blotting er greit.

 • 01.12.2017 kl. 06:00

Denne uken kjører Astrid og Anne Victoria en uforbeholden hyllest til de som tørr å "underholde" på julebordet. Ikke du som er ufin i fylla, men du som har danset på bordet og klina med sjefen og er like blid! Du, som gir oss noe å snakke om. Vi hyller deg.

- Og der hadde noen bæsja i prøverommet!

 • 24.11.2017 kl. 06:00

Det ekleste Astrid og Anne Victoria vet er eklere enn vi tror. Denne podcasten har undertittel "bakterier, bæsj og tamponger". God fornøyelse.

Vi bjudar på: Guilty pleasuers!

 • 17.11.2017 kl. 06:00

Hva skjer når bloggernes produktsjef for og Side2-redaktøren ser til siden for sine urbane liv og tar frem de flaue tingene. Musikken og maten de ikke snakker høyt om? Tiden er inne for avsløringer. Tiden er inne for guilty pleasures.

Snopdøden

 • 03.11.2017 kl. 06:00

Anne Victoria har viljestyrke som en tørr kjeks når det kommer til kaker og godteri. I dag lufter hun sin avhengighet ovenfor en mindre forståelsesfull Astrid som alltid har sjokolade i hus. Astrid gleder seg til de neste månedene, Anne Victoria blir bare mer fortvilt.

Jenter, nå må dere for h*lvete se til å slutte å ta nakenbilder av hverandre!!!

 • 27.10.2017 kl. 06:00

Nakenshaming fra garderoben! Astrid og Anne Victoria har begge opplevd det sjuke med at andre tar bilder av deg i smug eller at andre forteller om kroppen din. Hva er det med folk, og hvem er det egentlig som er det verste folka? Svaret vil sjokkere deg.

- Han kledde seg ut som en kvinne som hadde spontanabortert

 • 20.10.2017 kl. 06:00

Hvor lagt er det OK å gå in the name of Halloween? Astrid støtte på en kvinneskikkelse som hadde spontanabortert med navlestrengen dinglende på fest. Anne Victoria fikk kjeft av en sykepleier, fordi hun kledde seg ut som en sexy nurse med blodig sprøyte. "Vi har en utdanning og er ikke sexsymboer, men har på oss grønne uniformer FAKTISK".

Indianerkostymer, grønne ballongsykepleiere og spontanabort. Dette kostymeballet har alt. Når går man for langt?

Tror dere at IKEA-turen er en fuckings familieaktivitet, har dere faila som foreldre

 • 13.10.2017 kl. 06:00

Astrid og Anne Victoria har vært på IKEA og er helt traumatisert av både foreldre, barn og voksne tilsynelatende normale mennesker. En dame nekter kjæresten sin å hjelpe Anne Vic, til tross for at en tung Billy-hylle truer med å knekke nakken hennes. Astrid har blir helt fra seg når en diger dame klikker på den unge kassadamen, fordi det er tomt for light-brus i restauranten. Marerittet fortsetter på bussen hjem, og man kan jo begynne å lure: Kan alt kaoset resultere i drap?

Bolebitch må slutte å glo

 • 06.10.2017 kl. 07:00

De uskrevne reglene på gymmet er under søkelyset. Er bolegutta skumlere enn du tror? Blir du ledd av mens du ser det? Kan du bli tatt bilde av i garderoben? Naken?

Har vi blitt for tjukke?

 • 29.09.2017 kl. 07:00

Krymper klesstørrelsene i norske kjedebutikker eller holder nordmenn som ikke klarer å finne klær som passer på å bli noen SKIKKELIGE tjukkaser? Hva er normal? Hva er normale klær? Hva er normale størrelser? Er vi for tjukke hele gjengen? Astrid og Anne Victoria er lei murringen fra kleskjøpere og tafattheten til kleskjedene og byr på løsningen. Helt gratis.

Tafsing er plutselig greit, nå.

 • 22.09.2017 kl. 07:00

I helgen opplevde Anne Victoria å bli tafsa på, men her er plot twisten: hun likte det. Astrid er forbanna fordi tafsing skal ikke plutselig bli godtatt. Denne episoden er Daenerys vs. Cersei.

Må du virkelig legge ut 70 bilder fra kjæresteturen på Facebook?!

 • 15.09.2017 kl. 07:00

Enkelte ser ut til å søke etter bekreftelse fra typen eller dama ved i stedet å spamme ned Facebook med kjæresteoppdateringer. Dette synes Anne Victoria og Astrid er veldig rart, og forsøker å finne ut hvorfor noen ser ut til å trenge mer kjærlighet fra sosiale medier enn fra kjæresten sin.

Vi er glemt i valgkampen!

 • 08.09.2017 kl. 08:50

Astrid og Anne Victoria føler seg oversett i valgkampen. Ingen har snakker deres sak. Men hva er Pistolklubbens sak? Er ikke Pistolklubben med? Skal ikke alle med?

- Hårete legger gir oss ikke likelønn

 • 01.09.2017 kl. 07:00

AnneVic og Astrid lurer hvorfor stadig flere jenter viser frem de hårete leggene sine på tross av at det er både kaldt og høst ute. Hvorfor gjør folk dette? Er de bare oppmerksomhetssyke eller handler det om å vise at man bryr seg om likestilling og feminisme? I denne episoden diskuterer Pistolklubben hår både her og der.

Pistolklubben er Anne Victoria og Astrid-Helen sitt lille fristed. Her fyrer de løs om temaer de mener mye om og gir også noen sinnssykt gode råd om hvordan ting kan løses både enkelt (?) og effektivt.

Vi må snakke om mensen, men må vi snakke om det hele tiden?

 • 25.08.2017 kl. 07:00

Anne Vic legger aldri skjul på når hun har mensen eller eggløsning, mens Astrid blir helt koko av å måtte høre på maset. Hvor interessant for andre er mensenkvisene dine? Og må du informere hele arbeidsplassen om hvordan det står til? Anne Vic kunne ønsket seg bittelitt sympati og syntes det er kjempegøy å erte Astrid som blir både klein og irritert.

Harry, du er så innmari harry!

 • 18.08.2017 kl. 07:00

Hvem er harry, hvorfor blir du harry, og hva gjør vi med de harry? Pistolklubbens Astrid og AnneVic tegner og forklarer begrepet harry.

- Jeg kveler folk hver dag

 • 11.08.2017 kl. 07:00

Blir du av og til så forbanna på noen at du ønsker at de dør? Ukens episode har dystre og mørke tanker, og for mange er følelsene forbudte. Er det egentlig OK å ønske andre vondt? I så fall hvor vondt? Den bråkete naboen? Han som dytta deg på trikken? Mobberen i klassen?

Pistolklubben er Anne Victoria og Astrid-Helen sitt lille fristed. Her fyrer de løs om temaer de mener mye om og gir også noen sinnssykt gode råd om hvordan ting kan løses både enkelt (?) og effektivt.

Nei, jeg har ingen ferieplaner!

 • 14.07.2017 kl. 09:34

Astrid har ingen ferieplaner, og er drittlei av å svare på spørsmål om ting hun ikke skal i ferien. Alle skal noe, og skal du ikke noe blir du sett ned på, mener hun. Astrid er rett og slett pottesur og avbryter ferien for å lage en podcast om sine manglende ferieplaner og folks frekke spørsmål.

Anne Victoria skjønner ikke hvorfor folk på død og liv må dykke med haier og oppsøke ville dyr for å ha en fin ferie. Hva er egentlig galt med god gammeldags charter?

Pistolklubben er Anne Victoria og Astrid-Helen sitt lille fristed. Her fyrer de løs om temaer de mener mye om og gir også noen sinnssykt gode råd om hvordan ting kan løses både enkelt (?) og effektivt.

Ikke tafs!

 • 07.07.2017 kl. 10:00

Astrid har vært på festival, og har blitt tafsa på og føler at det blir et overgrep. Er det greit at vi skal holde på sånn? Skal vi måtte finne oss i å bli befølt uten å ha invitert til det?

Slibrige bilder og snaps

 • 23.06.2017 kl. 11:17

Anne Victoria og Astrid lurer på hvorfor i all verden de får bilder av menns edlere deler, og hva de skal gjøre med dem. Hvordan forholde seg til slike bilder? Trenger vi dette? Sender du bilder av denne typen, er dette podcasten for deg.

Forventninger. Venner. Skuffelser.

 • 09.06.2017 kl. 12:58

Flere år etter den sagnomsuste 30-årsdagen kjenner Anne Victoria fortsatt på skuffelsen av vennene som aldri kom. De gode vennene som sviktet i siste liten. Anne Victoria er så jævlig forbanna...

Dump en venn - få et bedre liv

 • 08.06.2017 kl. 22:03

I denne episoden ser Anne Victoria og Astrid-Helen nærmere på et akk så klassisk, men like fullt kjipt problem:
Jente møter gutt. Jente blir venn med gutt. Gutt vil ligge med jente. Jente sier klart i fra at det er uaktuelt. Gutt klikker og blir gal av sjalusi. Og Astrid, hun syntes det er kjipt at kompisen fikk følelser for henne og ble temmelig vred. Hva i alle dager skal hun gjøre med dette da?

Pistolklubben er Anne Victoria og Astrid-Helen sitt lille fristed. Her fyrer de løs om ting de mener mye om og gir også noen sinnssykt gode råd om hvordan ting kan løses enkelt (?) og effektivt når problemet vokser deg over hodet.

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no