hits

Nei, jeg har ingen ferieplaner!

  • 14.07.2017 kl. 09:34


Astrid har ingen ferieplaner, og er drittlei av å svare på spørsmål om ting hun ikke skal i ferien. Alle skal noe, og skal du ikke noe blir du sett ned på, mener hun. Astrid er rett og slett pottesur og avbryter ferien for å lage en podcast om sine manglende ferieplaner og folks frekke spørsmål.

Anne Victoria skjønner ikke hvorfor folk på død og liv må dykke med haier og oppsøke ville dyr for å ha en fin ferie. Hva er egentlig galt med god gammeldags charter?

Pistolklubben er Anne Victoria og Astrid-Helen sitt lille fristed. Her fyrer de løs om temaer de mener mye om og gir også noen sinnssykt gode råd om hvordan ting kan løses både enkelt (?) og effektivt.

1 Kommentar

Reinert Skolmen

31.07.2017 kl. 20:33
hvem er det som higer som mest etter dyre ferier? Er det mannen, eller kvinnen? Hvem er det som til en hver tid MÅ imponere innen sosiale medium - er det kvinner eller menn? Kvinner hvisker og tisker om andre kvinner - alltid. Det er vel ikke for intet at kvinner også kler og sminker seg for andre kvinner. Er det også derfor det er så om å gjøre å ha siste skrik innen veske og kjole? For å føle selvbehag mens selvbedraget dundrer høyest mulig for å manisk prøve å overgå det verdiløse? Hvorfor har kvinner så uendelig skrikende trang til å imponere falskt ovenfor andre kvinner?

Press?! Gir meg ende over. Si meg, er det i det hele tatt noen ting her i verden som ikke kan føles som et press her i denne verden? Spør menn, og de fleste vil si at de bryr seg ikke en døyt om resten av kompisgjengen skal til Ibiza, hyttetur til Hamar eller spille fotball i hagen! Men, blir det de to siste alternativer - er det lite å skryte falskt utover sosiale medium. Det blir kanskje ikke så mange såkalte "likes" eller skryt fra mennesker om man tar en selfie i hagen? Da er det kanskje lettere å dra langt avgårde med penger man egentlig ikke har - bare for å imponere mennesker man kanskje ikke engang kjenner ...

Det er ikke menn som skaper et press som ikke er et faktisk press! Derimot, er det særs få kvinner som våger å ta et oppgjør med resten av flokken. Flokken som lever av filter på bilder, sminke, rett lys på hvert bilde - nytt kjøkken hver vår, bilder av måltid som er delikat tilgjort - mens man så inderlig inderlig håper på å bli godtatt av bøtter og spann med andre kvinner. Andre kvinner som man ikke engang kjenner ....

Det er imponerende alt som gjøres og føres innen å belyse seg og sitt fantastiske perfekte jeg blant kvinner. Da sier det seg selv - at, selvsagt må da en eller to ferieturer til for å kunne smykke seg som velykket og mektig blant flokken.

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no